Albania Minivans Tours

Pak Rreth Nesh

Entuziazmi i udhëtimit është i ndryshëm

Kemi 3 furgona luksoz me ajër të kondicionuar Mercedes Vito Tourer të cilët ndodhen në qytetin bregdetar të Sarandës të cilët janë në afërsi të një sërë vendndodhjesh kryesore duke përfshirë turnetë ditore, (1) Gjirokastër, Syri i Kaltër, Kalaja e Lekuresit, Manastiri i Mesopotamit. (2)Ujërat Termale, Përmet, Lugina e lumit Vjosa. Udhëtimet lokale gjithëditore fillojnë nga 40 € për person nga ora 9:00 e mëngjesit, kthimi në orën 18:00. Udhëtime të tjera janë në dispozicion, ju lutemi dërgoni mesazh për detaje.


Book First Tour Book Second Tour
Albania Minivans Tours
Një ditë e paharrueshme historike dhe natyrore. Vetëm ajo që kërkoni në një tur ditor pranë Sarandës.

Udhëtoni më tej. Udhëtoni më gjatë. Udhëtoni më thellë.

GJIROKASTËR
SYRI I KALTËR - SARANDË
KALAJA E LËKURËSIT

Komentet

Këtu mund të lexoni disa komente ose një opinion subjektiv të anëtarëve të Albania Minivans Tours.

Shkova në një tur sot dhe ishte e mahnitshme. Bëra një ditë të plotë dhe shkova në 4 vende të ndryshme. I preferuari im ishte Syri i Kaltër, por të gjitha vendet ishin fantastike. Udhëzuesi ishte i mrekullueshëm dhe shumë informues.

-Jennifer C

Ditë perfekte udhëtimi! Është e mrekullueshme të arrish kaq shumë kënaqësi dhe të mësosh diçka për kulturën shqiptare

-Maja K

Isha në një udhëtim 1 ditor në Syri i Kaltër dhe Gjirokastër. Udhëzues i shkëlqyeshëm, shumë i dobishëm dhe interesant për vendet e vizituara. Unë me të vërtetë rekomandoj.

-luckylukk

Vendi im i preferuar është Syri i Kaltër, kaq shumë i bukur me xhiron e minibusëve të Sarandës, Ilir - një shofer dhe guidë e shkëlqyer dhe nje mik ë mirë

-Armando de Klerk

Një ditë e paharrueshme historike dhe natyrore. Vetëm ajo që kërkoni në një tur ditor pranë Sarandës.